понеділок, 22 лютого 2016 13:36

На Херсонщині військові їздили по селу танком

На Херсонщині військові їздили по селу танком

Ввечері 20 лютого селом Подо-Калинівка Цюрупинського району Херсонщини військові їздили танком. Так вирішили розважитися. При цьому зіпсували 3 кілометри сільської дороги. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у сільській раді.

"Той асфальт і так був в страшному стані. Йому років 30-40 точно. А гусеницями його просто зняли. Особливо в тому місці, де розвертався танк. Все це було після 9-ї вечора. Хлопці були трохи випивші, можливо вирішили так розважитися. Більшої шкоди ніж зіпсована дорога вони не наробили. Ні до кого не чіплялися, нікому не грубили. І саме до них у мене претензій немає, бо найлегше наказати одного танкіста. Є претензії до їхнього керівництва. Бо ж керівництво відповідає за солдатів, відтак має їх контролювати", - розповів Подокалинівський сільський голова Олег Рибак.

Сільський голова захищає солдатів. Каже, до того вони кілька днів ремонтували поламаного тягача у лісі.

"Вони зо чотири дні стояли там у лісі біля тягача. Не знаю, чи й годував їх хтось там. Замурзані такі, лиш очі блистіли. От танком вони того тягача нарешті й витягнули на дорогу. І якби проїхалися попід ліс-ніхто й не знав би про це неподобство. Вони і по полях колонами на танках гасають. Але місцевий фермер сказав, що претензій не висуватиме", - додав Рибак.

По факту пошкодження сільської дороги буде складено акт. У сільській раді сподіваються, що військові відшкодують збитки. Окремо із інцидентом розбираються у військовій частині.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині військові їздили по селу танком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути