неділя, 12 травня 2013 09:17

На Херсонщині молодик пограбував АЗС на 54 тисячі і взяв у заручники дівчину-касира

На Херсонщині молодик пограбував АЗС на 54 тисячі і взяв у заручники дівчину-касира
Фото: uzhinform.com

На Херсонщині чоловік пограбував автозаправну станцію на 54 тисяч гривень і взяв касира у заручники.

Про це повідомляє УНН.

До міліції зателефонував молодий оператор із автозаправної станції "Лукойл", яка знаходиться на в'їзді до Каховки та повідомив, що з АЗС зникли дівчина-касир і близько 54 тисяч гривень, зароблених за зміну.

Переглянувши зйомку з камер відеоспостереження, міліціонери встановили, що о 06:07 до приміщення станції зайшов молодий чоловік, одягнутий у все чорне. Підійшовши до каси, він вхопив касира за шию, приставив до горла дівчини ніж і витягнув із каси гроші. Потім чоловік заблокував головний вхід до заправки і, не відпускаючи касира, вийшов із нею через службовий вхід назовні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові затримали грабіжників, які вистрілили в голову оператору АЗС

Через деякий час дівчина повернулася на АЗС. Вона розповіла, що злочинець йшов із нею три кілометри до траси на Генічеськ, постійно тримаючи її за шию. Там він зупинив автівку. Далі вони поїхали до м.Таврійськ, де чоловік вийшов біля ринку, а жінка повернулася до заправки.

З Таврійська нападник поїхав на таксі до Нової Каховки, де його й затримали правоохоронці. У затриманого вилучили пакет із вкраденими грошима та ножем.

Підозрюваний вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. З місць позбавлення волі він повернувся у квітні минулого року. Затриманий пояснює свої дії тим, що раніше деякий час працював на цій заправці, але при звільненні з ним не розрахувалися, і він вирішив забрати борг таким чином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криваве пограбування АЗС в Умані: одного з нападників застрелили, інший зник

За даним фактом до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій". 23-річному чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині молодик пограбував АЗС на 54 тисячі і взяв у заручники дівчину-касира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути