Ексклюзиви
субота, 27 січня 2018 16:22

На кордоні затримали групу нелегалів з 9-місячним немовлям

На кордоні затримали групу нелегалів з 9-місячним немовлям
Затримані заявили, що вони з Вірменії. Фото: ДПСУ

Українські прикордонники затримали за 800 м від кордону зі Словаччиною групу нелегалів. Серед них було 9-місячне немовля.

Людей виявили поблизу с. Кам'янецька Гута Ужгородського району на Закарпатті, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

"Ними виявилися двоє чоловіків 29 та 31 років, 27-річна жінка та дев'ятимісячна дівчинка. Правоохоронці встановили, що до Словацької Республіки іноземці намагалися потрапити за сприяння громадянина країни їхнього походження. Цього 50-річного чоловіка затримали в одному із готелів в Ужгородському районі. У іноземця вилучили 7900 євро та 1642 гривні. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання", - повідомляє поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік намагався перетнути кордон із документами покійника

Нелегалів доставили в пункт тимчасового тримання іноземців Чопського прикордонного загону. За фактом розпочато кримінальне провадження.

Документів у нелегалів не було, але вони представились громадянами Вірменії. Зараз прикордонники мають встановити їхні особи.

Вночі 23 грудня Мукачівські прикордонники затримали двох іноземців, які намагались незаконно потрапити в Угорщину. Двоє сирійців ховались на кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні затримали групу нелегалів з 9-місячним немовлям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути