неділя, 06 липня 2014 15:20

На кордоні з Кримом СБУ затримала спільника "Стрілка"

На кордоні з Кримом СБУ затримала спільника "Стрілка"
Фото: ipc-feodosia.org

Під час спроби перетину адміністративного кордону між АРК та материковою частиною України співробітники СБУ затримали спільника лідера терористів "Стрілка".

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

В Херсонській області на ПП "Чонгар" 6 липня було   припинено протиправну діяльність одного з керівників бойовиків так званої "ДНР"  громадянина України Ковальчука Володимира Володимировича, 1967 р.н., на прізвисько "Сосна", який є  близьким соратником керівника терористів "Стрілка".

"Сосна" - активний співучасник організації т.зв. "Донецької народної республіки". Брав участь в бойових діях на боці сепаратистів в Донецькому регіоні, здійснював загальну координацію дій інформаторів терористів, узагальнював отриману від них розвідувальну інформацію, передавав її керівництву батальйону "Восток" для використання у діях проти українських силовиків.

Крім цього, "Сосна" намагався організувати вивіз до РФ радіолокаційного комплексу дальнього виявлення "Кольчуга", який захопили терористи у Донецьку, на ВАТ "Топаз".
У травні-червні 2014 року безпосередньо здійснював відправку до таборів ГРУ ГШ ЗС РФ донецьких сепаратистів з метою бойової підготовки останніх.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Кримом СБУ затримала спільника "Стрілка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути