понеділок, 02 серпня 2021 14:14

На очах у поліціянтів на трасі розбилася машина з дітьми. Відео з боді-камери

На трасі неподалік Полтави зіткнулися мікроавтобуси, серед постраждалих - семеро дітей. Усе це сталося в присутності правоохоронців, які контролювали на дорозі швидкість.

Про це в понеділок повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції в Полтавській області.

Автор: pl.npu.gov.ua
  В аварії на трасі постраждали семеро дітей
В аварії на трасі постраждали семеро дітей

ДТП сталася в неділю 1 серпня близько 17:20 в Полтавському районі біля села Циганське, на 319-му км автодороги Київ-Харків-Довжанський.

Зіткнулися автомобіль Citroen Jumpy під керуванням водія 1975 року народження та мікроавтобус Volkswagen під керуванням водійки 1983 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельний обгін: п'яний на Infinity протаранив Mazda на повороті до АЗС

"Аварія сталася на очах у поліцейських. Вони стояли на контролі швидкості із TruCAM, коли побачили, що з іншого боку зіткнулися дві автівки. Двоє патрульних побігли через дорогу, щоб надати першу домедичну допомогу постраждалим. А інші поїхали на розворот, щоб перегнати авто на ту сторону, та викликали медиків. Там було шестеро дітей, які отримали травми. Правоохоронці одразу почали надавати домедичну допомогу. Дівчинці накладали джгут", - розповіла Gazeta.ua речниця патрульної поліції Полтавської області Наталія Костильова.

Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримав 44-річний пасажир та дворічна дитина, що перебували в автомобілі Citroen, а також водійка та шість дітей-пасажирів Volkswagen віком від одного до 17 років. Потерпілих госпіталізували. Їхній стан - середньої тяжкості. За попередніми даними, важких травм та загрози для життя немає.

За однією з версій користувачів соцмереж, водії могли різко гальмувати, скидаючи швидкість перед поліцейським патрулем, який перевіряв дотримання швидкісного режиму в межах населеного пункту.

Автор: pl.npu.gov.ua
  В аварії на трасі постраждали семеро дітей
В аварії на трасі постраждали семеро дітей

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

У ніч на 2 серпня в Києві водій Volkswagen врізався у відбійник, який наскрізь пробив автомобіль.

Аварія сталася на вул. Саперно-Слобідській. Водій не впорався з керуванням авто, що і спричинило зіткнення з відбійником. Водія з різними травмами терміново госпіталізували в лікарню

Зараз ви читаєте новину «На очах у поліціянтів на трасі розбилася машина з дітьми. Відео з боді-камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути