середа, 27 червня 2012 13:15

На Донеччині гірник побив заступника мера трубою

На Донеччині гірник побив заступника мера трубою
Він отримав від чиновниці відмову в дозволі встановити автономне опалення. Фото: 20minut.ua

Чоловік напав на заступника міського глави Красноармійська Донецької області Валентину Капінус. Про це повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації.

Інцидент стався вчора, 26 червня, в другій половині дня. До кабінету Капінус, яка займається комунальними питаннями, увійшов невідомий чоловік. Діставши з сумки важкий предмет, що нагадує шматок труби, він, без пояснення причин, завдав удар по голові жінки, після чого спробував зникнути.

Співробітникам виконкому вдалося наздогнати чоловіка і передати його викликаному наряду міліції. Жінка була доставлена в місцеву лікарню, де їй була надана невідкладна допомога. В даний час проводиться комплексне медичне обстеження потерпілої.

Затриманий перебуває в Красноармійському міськрайонному відділі міліції. Його особа встановлена, він дав свідчення.

Напад здійснив гірник однієї з шахт, який отримав від чиновниці відмову в дозволі встановити автономне опалення, незважаючи на попереднє обіцянку розв'язати це питання. Про це "ОстроВу" розповіли джерела в правоохоронних органах.

За словами декількох джерел, шахтар звернувся до заступника мера, яка курирує комунальні питання, за дозволом на установку автономного опалення. Нібито, чиновниця попросила у заявника "занести в кабінет грошей для позитивного вирішення питання". Заступник мера пообіцяла, що після закінчення опалювального сезону дозвіл буде видано. Замість дозволу робочий шахти отримав офіційну відмову.

За однією з версій дослідчої перевірки, зустрівши пані Капінус в громадському місці, він поцікавився, чому він виконав свою частину угоди, а вона свою обіцянку не виконала. Заступник мера на це відповіла: "Чоловіче, я вас перший раз бачу!"

Після цього чоловік спробував ще раз поговорити з Валентиною Капінус і прийшов до неї в робочий кабінет. Заступник мера в розмові з ним знову в категоричній формі заявила, що ніяких грошей від нього не брала і вирішити питання з автономним опаленням не обіцяла. Ці слова чиновниці розлютували шахтаря і він в гніві вдарив її по голові пакетом (або портфелем) з робочими інструментами.

За інформацією джерела, заступник мера отримала легкі травми: "У неї невеликий струс мозку і розсічення шкірних покривів".

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині гірник побив заступника мера трубою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути