Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2012 08:29

На Донеччині 16-річна дівчина порізала подругу ножем та добила молотком

На Донеччині 16-річна дівчина порізала подругу ножем та добила молотком
Дівчина вбила 21-річну приятельку. Фото: glavred.info

Горлівські оперативники по гарячих слідах розкрили умисне вбивство 21-річної місцевої мешканки, яке вчинила її 16-річна приятелька. Про це повідомляє прес-служба міліції Донбасу.

На початку минулого тижня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в зливній ямі туалету покинутого будинку знайдене тіло дівчини з ознаками насильницької смерті. Слідчо-оперативна група спільно з працівниками сектору карного розшуку Центрально-Міського РВ встановила особу невідомої, а також обставини події.

Зі слів начальника Горлівського МУ полковника міліції Павла Панасюка, у процесі оперативно-розшукових заходів встановлено, що кількома днями раніше в приватному будинку по вулиці Красноармійській, де 21-річна дівчина проживала із хлопцем, між господинею та її 16-річною приятелькою спалахнула сварка.

В ході з'ясування стосунків конфлікт переріс у рукоприкладство, а потім малолітня гостя схопила кухонний ніж і завдала ним опонентці кілька ударів у шию, обличчя та по тулубу, а після "добила" молотком. Від отриманих численних травм потерпіла померла на місці.

"При цьому, події розгорталися на очах двох хлопців - цивільного чоловіка потерпілої та його приятеля, які хоч і спробували зупинити розлючену малолітню дівчину, але в підсумку самі від неї ледь не постраждали, - розповідає Панасюк. - Загалом, виявивши через час бездиханне тіло подруги, підліток вирішила позбавитися його. Загорнувши тіло дівчини в покривало, вона разом з товаришами відтягнула потерпілу у двір покинутого будинку неподалік і скинула його в зливну яму туалету, а щоб остаточно приховати сліди злочину, будову підпалили".

На сьогоднішній день особи, причетні до даного злочину, встановлені, вони надають свідчення. Головна підозрювана утримується в ізоляторі тимчасового тримання м. Горлівки. Стосовно неї порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині 16-річна дівчина порізала подругу ножем та добила молотком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути