Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2012 13:41

На Донбасі МНСники витягували із снігових заметів легковики та вантажівки

Вчора через негоду постраждали кілька районів Донецької області: Старобешівський, Артемівський, Амвросіївський та Слов'янський райони.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

За словами рятувальників, вони надавали допомогу 18 грудня з 12:32 до 19:38.

"У Старобешівському районі витягли зі снігових заметів кількох вантажівок і легковика "ВАЗ", 2-х "SKANIA", "ГАЗ". У Артемівському районі діставали вантажівки "MAN", "ГАЗ", "КамАЗ" та легковий "GELLY". 10 водіям була надана можливість обігріву в пересувному пункті. Їх також забезпечили гарячими напоями", - розповіли у Міністерстві.

В той же час, як зазначають МНСники, у Амвросіївському районі на автошляху "Кутейникове-Амвросіївка" вдалося витягти легковий автомобіль "Chevrolet" на проїжджу частину дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небувалі замети на трасі "Київ-Чоп": потерпілі провели у снігах більше доби

"У Слов'янському районі, на прохання лікарів швидкої допомоги, транспортування на аварійно-рятувальному автомобілі хворої, яка потребувала термінової госпіталізації, до лікарні. Всі транспортні засоби, що застрягли у снігових заметах, за допомогою автомобільних тросів були вилучені на проїжджі ділянки доріг", - розказали у прес-службі.

Всього для надання допомоги від Головного територіального управління залучалось 3 одиниці техніки, 2 одиниці важкої техніки, мобільно-оперативна група та 16 осіб особового складу.

Нагадаємо, через снігові замети на міжнародній автотрасі Київ-Чоп між містами Буськ і Броди у Львівській області утворилися багатокілометрові пробки. Більше доби довелося витратити ДАІ та рятувальним службам, щоб очистити проблемні ділянки.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі МНСники витягували із снігових заметів легковики та вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути