пʼятниця, 29 червня 2012 09:41

На Дніпропетровщині двоє чоловіків серед білого дня хотіли вкрасти білборд

На Дніпропетровщині двоє чоловіків серед білого дня хотіли вкрасти білборд
Держслужбу охорони вчасно попередили, тому злодіїв вдалося затримати. Фото: t2.io-projects.com

У Новомосковську (Дніпропетровська область) двоє хлопців, озброєні газовим різаком, хотіли розпиляти і здати в металобрухт рекламний щит. Однак заповзятливим хлопцям завадив мешканець будинку, біля якого і розташовувався білборд, пише Сегодня.

Про те, що невідомі серед білого дня розпилюють металоконструкцію, чоловік повідомив у держслужбу охорони. До моменту приїзду групи затримання двоє хлопців 18 і 20 років за допомогою слюсарних інструментів вже зрізали частину щита. Зловмисників з видобутком доставили в міськвідділ міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психічнохворого звинувачують у чотирьох крадіжках

В той же день в Новомосковську відбулася ще одна подія. О 17.30 40-річний раніше судимий місцевий житель побив 11-річного хлопчика і відібрав у нього велосипед. Про те, що трапилося 37-річний батько хлопчика негайно заявив у міліцію. Слідчі порушили кримінальну справу за статтею "Грабіж". Кривдникові дитини загрожує строк від 4 до 6 років в'язниці.

Також 26 червня новомосковським міліціонерам вдалося розкрити грабіж, який стався в місті ще 7 червня. За пограбування місцевої жительки затримано 26-річного чоловіка. Потерпілій повернули вкрадений у неї мобільний телефон.

 

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині двоє чоловіків серед білого дня хотіли вкрасти білборд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути