середа, 14 грудня 2011 13:34

На Дніпропетровщині 25-річний посадовець вже "заробив" 95 тисяч

На Дніпропетровщині 25-річний посадовець вже "заробив" 95 тисяч

Нещодавно працівники відділу Державної служби з боротьби з економічною злочинами Дніпропетровського міського управління міліції спільно з колегами з Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровська викрили у хабарництві 25-річного арбітражного керівника-ліквідатора одного з товариств з обмеженою відповідальністю.

Зловмисник, будучи посадовою особою, в приміщенні одного з торгово-розважальних закладів обласного центру вимагав та отримав хабар у сумі 95 тис. грн. від колишнього директора одного з товариств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі пройшли позачергові вибори: регіоналам "вдалося" перемогти

Як уже з'ясовано, зазначену суму хабарник вимагав за невиконання повноважень ліквідатора, передбачених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", та подання зустрічних заяв в правоохоронні органи щодо не проведення розгляду раніше наданих заяв. Предмет хабара - гроші - вилучено.

За даним фактом прокуратурою вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.4 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині 25-річний посадовець вже "заробив" 95 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути