понеділок, 22 жовтня 2012 12:10

На Чернігівщині затятий курець спалив свою 95-річну матір

На Чернігівщині затятий курець спалив свою 95-річну матір
У селі згоріла хата разом з мешканцями. Фото: uareview.com

21 жовтня вночі в селі Нечаїв Бахмацького району Чернігівської області в одному з житлових будинків виникла пожежа. Помітив її сусід лише близько 11.00, коли горіння стихло й від оселі залишилися тільки стіни. На місце події приїхали фахівці районної служби цивільного захисту ТУ МНС.

Під час розбирання згарища вони виявили обгорілі тіла 95-річної господарки будинку та її 70-річного сина. Найімовірніше причиною трагедії послужила необережність чоловіка під час куріння у ліжку, адже зі слів родичів і сусідів, він за життя зловживав алкоголем та палив у будинку.

Цієї ж доби о 7:45 з аналогічної причини виникла пожежа в одному з житлових будинків по вул. Першотравневій у селі Старі Яриловичі Ріпкинського району. Для її гасіння залучалася пожежна команда з селища Добрянка.

На місці події виявили обгоріле тіло 55-річного господаря оселі. Як і у попередньому випадку, чоловік за життя зловживав алкоголем та палив у будинку, повідомляють у прес-службі МНС.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині затятий курець спалив свою 95-річну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути