понеділок, 24 жовтня 2011 16:18

На Черкащині в автомобілі згоріло 4 людей

На Черкащині в автомобілі згоріло 4 людей

Сьогодні о 4 ранку на хуторі Шампань Звенигородського району Черкаської області через зіткнення автомобіля з деревом у салоні транспортного засобу живцем згоріли четверо людей.

Як повідомляє прес-служба ДАІ, водій автомобіля "Toyota-Camry" 44-річний Ашир Давлєтов не впорався із керуванням, авто опинилося у кюветі та врізалося у дерево. Від витікання пального машина загорілася.

Місцеві жителі розповідають, що у Моринцях цього дня святкував хрестини двоюрідний брат Давлєтова. Всі загиблі були там. Це донька батьків, що хрестили дитину, 18-річна Вікторія Литван, її 23-річна подружка з Києва та двоюрідний брат Владислав Кириченко, 14 років.

За словами свідків, о другій годині ночі вони всі сіли в машину і поїхали. Підприємець Ашир Давлєтов, який був за кермом, рухався із села Моринці у бік села Шевченкове. На повороті біля хутора Шампань автівка злетіла з дороги і врізалась у березу. Виклик до швидкої допомоги надійшов близько 4-ї ранку. Медики викликали працівників МНС. О 4.30 пожежу було ліквідовано.

За інформацією прес-служби МНС в Черкаській області, водій "Toyota-Сamry", поспішав на автовокзал аби встигнути на маршрутний автобус до Києва, яким до столиці повинні були поїхати дівчата, що приїжджали до села на хрестини. У ДАІ цю версію піддають сумніву, оскільки о такій порі автобуси в цих селах не ходять.

Ашир Давлєтов в селі Моринці проживав давно, мав дружину та двох дітей. Чоловік — власник магазину та бару, у якому святкували хрестини. У селі ходять чутки, що аварію могли підлаштувати.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині в автомобілі згоріло 4 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути