середа, 30 жовтня 2013 16:30

На Черкащині мер із заступником попалися на хабарі

На Черкащині мер із заступником попалися на хабарі
Фото: portal.lviv.ua

Мера одного з міст Черкаської області зі своїм заступником, після перевірки інформації про отримання хабара, затримали на робочому місті. Суму у розмірі 6600 гривень посадовці вимагали із місцевого підприємця за надання дозволу про розміщення в місті торгової лавки.

"Зараз триває розслідування за фактом отримання хабара службовою особою. В цьому році міських голів ще не затримували, але в минулих роках такі випадки були. Цьогоріч вже відкрито декілька справ проти високопосадовців за хабарництво", - повідомляють у прес-службі УМВС В Черкаській області.

За спробу отримати кошти мера із заступником можуть позбавити волі строком від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років, а також можуть конфіскувати майно.

Наразі правоохоронними органами вживаються заходи щодо встановлення та документування додаткових фактів протиправної діяльності зловмисників, повідомляють у МВС.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині мер із заступником попалися на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути