пʼятниця, 25 січня 2013 10:38

На Черкащині хлопець намагався спалити себе та отримав 80% опіків шкіри

На Черкащині хлопець намагався спалити себе та отримав 80% опіків шкіри
Фото: lviv.tv

24 січня о 19.40 в селі Зорівка Золотоніського району на Черкащині 27-річний Юрій Вишневський хотів покінчити з життям і тому підпалив себе. Хлопець отримав 80% опіків тіла, повідомляють в Головному управлінні МНС Черкащини.

Юрій Вишневський родом із Золотоноші. В село переїхав жити до бабусі 87-річної Катерини Мисенко. Працює різноробочим в місцевому сільськогосподарському товаристві "Нива".

"Причин його переїзду в село я не знаю. Про те, що трапилося мені повідомили по телефону їхні сусіди. Сказали, що в баби Катерини щось трапилося. Викликали швидку допомогу. Я приїхав із своїм фельдшером. Лікарі вже надавали йому допомогу. Він лежав у веранді. Був обмотаний у ковдру. Був у свідомості і ходив. Не стогнав, розмовляв з медиками спокійно. Більше нічого не знаю. Та й матір розпитувати не хотілося", - сказав сільський голова Юрій Гунько.

У селі кажуть, що Юрій вчинив так з собою через дівчину.

"Випив, взяв у сараї три літри бензину. Вийшов у двір, облив себе й підпалив. Нібито його покинула дівчина, з якою він зустрічався", - неохоче розповіла телефоном місцева жителька.

Звечора Юрія Вишневського швидка допомога доставила в районну лікарню. Медики не розповідають про стан постраждалого, але готують до відправлення в опікове відділення в Черкаси.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині хлопець намагався спалити себе та отримав 80% опіків шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути