пʼятниця, 31 січня 2014 16:54

МВС оголосило сина Гриценка у розшук

МВС оголосило сина Гриценка у розшук
Фото: glavcom.ua

Гриценка Олексія Анатолійовича офіційно оголосили у розшук, йдеться на сайті МВС.

Як зазначається, він є особою, яка переховується від органів досудового розслідування. Олексій Гриценко звинувачується за ст.294 ч.2 ("Масові заворушення", передбачається до 15 років позбавлення волі - Ред.). Є постанова суду про дозвіл на затримання з метою приводу.

"Напакувати за грати побільше заручників - це мирний план влади? Отримав щойно повідомлення, привіт від міністра Захарченка. Мій син, виявляється - WANTED! Якийсь кишеньковий суд потаємно оголосив Олексія у розшук...Як на мене, уже давно треба було би Захарченка - WANTED! Разом із його підлеглими садистами-беркутятами, заодно з корумпованими прокурорами-суддями", написав у Фейсбук з приводу розшуку сина батько Олексія Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, раніше Гриценко заявляв, що влада влаштувала "полювання" за його сином. "Олексій злочинів не вчиняв. Як і ми з Вами - він піднявся на захист порушених владою прав 45 мільйонів громадян. Надто активно піднявся, напевно, вирішили на Банковій..", - наголосив Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «МВС оголосило сина Гриценка у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути