вівторок, 09 липня 2013 12:15

Потужна злива затопила пасажирський поїзд, людей рятували на надувних човнах
21

Фото: Фото: Reuters

Сотні пасажирів поїзда, який застряг у передмісті Торонто, опинилися у пастці через повінь. Поліції довелося займатися евакуацією. Повідомляється, що 6 осіб були травмовані.

Рятували людей за допомогою надувних човнів. Їх переправляли на сушу. Таки чином вдалося допомогти, за різними даними, від 1,3 до 1,9 тисячі людей.

Залізниця опинилася під водою через тривалі дощі, які йшли з вечора 8 липня. Поїзд не зумів виїхати на гору, в результаті прибула вода частково затопила його. Нижні яруси поїзда опинилися під водою. І тому пасажирам довелося піднятися на верхні. Не дивлячись на масштаби інциденту, люди зберігали спокій, вдалося уникнути паніки.

Як повідомляють джерела, тривала злива паралізувала рух транспорту у Торонто і околицях. Були знеструмлені близько 300 тисяч будинків. За кілька годин випала більш ніж місячна норма опадів. Влада заявляє, що ситуація під контролем, і просить людей не виходити з дому.

Зараз ви читаєте новину «Потужна злива затопила пасажирський поїзд, людей рятували на надувних човнах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути