Ексклюзиви
понеділок, 16 січня 2012 11:01

Молодик під дією психотропів влетів у натовп біля ялинки у Луганську
7

Фото: Фото: topmedia.com.ua

13 січня, близько 9-ї години вечора, на Театральній площі міста Луганська сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

Про це повідомили у прес-службі ДАІ України.

"31-річний водій автомобіля "NISSAN TIIDA", не зважаючи на встановлені дорожні знаки "В'їзд заборонено" та "Об'їзд перешкоди праворуч", здійснив зіткнення з переносним металевим огородженням площі, продовжив рух та скоїв наїзд на групу молоді, які відпочивали біля міської новорічної ялинки", - повідомили даішники.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Смертельна аварія на Харківщині: "КамАЗ" розтрощив дві автівки

Внаслідок ДТП 17-річна дівчина загинула, а ще 10 людей (віком від 13 до 20 років) отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, з якими були госпіталізовані до лікарень. Відносно водія транспортного засобу Слідчим управлінням ГУМВС України в Луганській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

"За результатами медичного огляду водій перебував під дією психоактивної речовини. Крім того, за рішенням Артемівського районного суду м. Луганська від 1 грудня 2011 року, керманич авто був позбавлений права керування транспортними засобами на 1 рік", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Молодик під дією психотропів влетів у натовп біля ялинки у Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути