пʼятниця, 01 листопада 2019 10:16

Могли вбити "мажори": нові подробиці загадкової загибелі 14-річного хлопця

Могли вбити "мажори": нові подробиці загадкової загибелі 14-річного хлопця
У Прилуках Чернігівської області 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Рідні підозрюють убивство. Фото - ТСН

31 жовтня у Прилуках на Чернігівщині люди пікетували місцеву поліцію. Палили шини та вимагали справедливого розслідування обставин загибелі 14-річного Дениса Чаленка.

Впевнені, його смерть – не нещасний випадок. До вбивства можуть бути причетними четверо 16-річних хлопців. Мовляв, за тиждень до загибелі Дениса вони надсилали на його телефон повідомлення з погрозами, розповіли кореспондентові Gazeta.ua свідки.

Начальник Прилуцького відділу поліції Олександр Яцик сказав, що із хлопцем, із телефона якого надходили погрози, поліція спілкувалась. Він сказав, що до справи непричетний. Тому його відпустили. Також пообіцяв розслідуватисправу за тиждень. Якщо результатів не буде, піде у відставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова загибель 14-річного хлопця: люди пікетують поліцію

Тим часом і батькам загиблого на телефон небайдужі почали кидати голосові повідомлення. Анонімні свідки пояснюють: Денис вступився за дівчину, за це цого побили і вдарили ножем. Тіло відтягнули на залізничний вокзал, повідомляє ТСН.

Рідні Дениса разом із його друзями розпочали власне розслідування і дійшли висновку, що до зникнення хлопця причетні двоє місцевих і двоє киян.

"Чутки такі ходять, що до цього злочину причетні діти високопосадовців, котрі працюють у судовій системі в Києві", - каже адвокат Володимир Білик.

Нині батьки домагаються повторної експертизи і долучення до розслідування столичних правоохоронців.

Тим часом у поліції області заявляють, що робити висновки про причини смерті хлопця поки передчасно, адже розслідування триває. Начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін запросив на зустріч 1 листопада представників потерпілої сторони. Їх було включено і до складу слідчо-оперативної групи.

У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. 29 жовтня хлопець пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно, хоча раніше такого ніколи не траплялося. Батьки повідомили поліцію та почали пошуки самостійно. Мертвого хлопця знайшли поліцейські. Кажуть, смерть Дениса – нещасний випадок. Його збив дизель-потяг. Батьки підозрюють убивство.

Зараз ви читаєте новину «Могли вбити "мажори": нові подробиці загадкової загибелі 14-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути