вівторок, 25 жовтня 2011 15:00

Могильов не впевнений, що мера Обухова вбили

Могильов не впевнений, що мера Обухова вбили

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов вважає малоймовірною можливість цілеспрямованої інсинуації ДТП, в якій загинув мер Обухова Володимир Мельник.

"Я читав обговорення, що розглядається питання цілеспрямованої інсинуації ДТП, але чесно кажучи, такої інформації немає, спровокувати легковий автомобіль, який ударив автомобіль, і він відлетів на 10 метрів - це досить проблематично", - сказав міністр на прес-конференції у вівторок у Києві.

Міністр нагадав, що мер Обухова на своєму автомобілі їхав на досить великій швидкості, в результаті чого він наздогнав "КамАЗ", а від зіткнення "КамАЗом" відлетів на 10 метрів від місця зіткнення.

Як повідомлялося, Слідче управління Головного управління МВС України в Київській області порушило кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув мер міста Обухів Мельник.

Мельник розбився на власному автомобілі насмерть на Київській трасі 20 жовтня. Йому було 52 роки. Мельник був обраний на посаду міського голови Обухова в 1998 році і керував містом безперервно протягом 13 років.

Зараз ви читаєте новину «Могильов не впевнений, що мера Обухова вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути