четвер, 30 січня 2014 11:26

Мітингувальник з Коломиї не дожив до дня народження два дні

Мітингувальник з Коломиї  не дожив до дня народження два дні
Фото: news.if.ua

В понеділок в обласній лікарні Івано-Франківська помер черговий мітингувальник - 52-річний Богдан Калиняк. Найімовірніша причина - пневмонія. Також не виключають, що в чоловіка могло не витримати серце. Чоловік помер за два дні до свого дня народження. У середу, 29 січня, йому виповнилося б 53 роки. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів знайомий покійного - Геннадій.

"Ще тиждень тому на Майдані ми помітили, що ним не все гаразд. Він якось дивно себе поводив, був надто знервованим. На нього, геть спокійного, це не було схожим. Воно не дивно, бо він мало спав, дуже переймався всіма подіями не лише не Майдані, а й в політиці. Тому ми насилу вмовили його поїхати додому відпочити. В неділю привезли його, а вже у понеділок він помер. Я думаю, серце просто не витримало, певно мікроінфаркт. Богдан допомагав Майдану не лише тим, що возив людей, а й грошима", - відмічає чоловік.

Богдан Калиняк був родом із міста Коломия, що на Івано-Франківщині. На Майдані був від початку його створення - два місяці. Час від часу їздив додому провідати сім'ю. В Коломиї мав свій приватний бізнес - магазин з побутової техніки. В нього залишилися син і дочка, а також внучка. Незважаючи на те, що сім'я забезпечена, гроші на похорон Богдана Калиняка виділила місцева влада Коломиї.

Зараз ви читаєте новину «Мітингувальник з Коломиї не дожив до дня народження два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути