вівторок, 07 лютого 2017 17:36

Мисливець переплутав інспектора зі звіром і підстрелив

Мисливець переплутав інспектора зі звіром і підстрелив
unn.com.ua

На Рівненщині мисливець вистрелив в 37-річного інспектора водного господарства. Нібито сплутав чоловіка зі звіром. Таку версію розслідує поліція. Інцидент стався 4 лютого в селі Лідаво Здолбунівського району.

Про це повідомляє "УНН".

"В інспектора поцілили, коли той вирубував чагарник біля озера. Мисливець прострелив чоловіку ногу та кисті обох рук. Потерпілий навколішки добирався до найближчого будинку. Звідти пораненого забрала "швидка". Зі слів постраждалого, в нього стріляв браконьєр. При чому, навмисно. Після пострілу він підійшов до інспектора. Перевірив, чи живий. Потім сказав: "Ти — браконьєр!". Після цього пішов. Обличчя нападника чоловік не розгледів. У поліції інша версія - мисливець сплутав його зі звіром. Стріляв на відстані 20-30 метрів зі зброї 12-го калібру", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехожий прострелив руку комунальникові

Поліція порушила кримінальне провадження. Перевіряють мешканців прилеглих сіл, які мають зареєстровану зброю. Нападнику загрожує до 3 років ув'язнення. Триває розслідування.

На Рівненщині невідомий підстрелив працівника водного господарства під час планового обходу ставка. Із дробовим вогнепальним пораненням чоловіка госпіталізували до лікарні. Поліція розшукує стрілка.

Зараз ви читаєте новину «Мисливець переплутав інспектора зі звіром і підстрелив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути