середа, 13 квітня 2022 20:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Міноборони РФ погрожує атакувати "центри ухвалення рішень" у Києві

Міноборони РФ погрожує атакувати "центри ухвалення рішень" у Києві
Міноборони РФ погрожує ударами по "центрах ухвалення рішень" у Києві. Фото: pixabay.com

Міністерство оборони Росії погрожує відповісти на "удари по російській території". Москва заявила, що атакує військові об'єкти України, зокрема, й розташовані в Києві.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на міноборони РФ.

"Бачимо спроби диверсій та завдання ударів українськими військами по об'єктах на території Російської Федерації. Якщо такі випадки продовжаться, то Збройні сили Російської Федерації завдадуть ударів по центрах прийняття рішень, зокрема, в Києві, від чого російська армія досі утримувалася", - заявили в пресслужбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак просить у США більше зброї для України

Керівник Офіса президента України Андрій Єрмак наголосив у Telegram, що такими провокаціями країна-окупантка готує привід для чергових погроз.

"Уже заговорили про можливі ракетні удари по Києву. Ми готові до будь-яких сценаріїв, і жоден російський не спрацює. Кремль уже довів, що вміє воювати лише з мирним населенням, яке не здатне їм відповісти. За всі злочини Росія відповідатиме перед міжнародним трибуналом у майбутньому", - підкреслив він.

Речник Путіна Дмитро Пєсков розкритикував бажання двох північноєвропейських країн - Швеції і Фінляндії приєднатися до НАТО.

Через російське масштабне вторгнення в Україну Фінляндія та Швеція планують вступити до НАТО вже влітку, повідомила британська The Times із посиланням на американські джерела. Ця тема минулого тижня була предметом обговорення на зустрічі міністрів закордонних справ країн Альянсу. Це "великий стратегічний прорахунок" Росії, наводить газета слова джерела.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони РФ погрожує атакувати "центри ухвалення рішень" у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути