Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2017 16:08

Міні-бордель влаштувала 21-річна сутенерка

Міні-бордель влаштувала 21-річна сутенерка
tp.npu.gov.ua

27 лютого у Тернополі викрили міні-бордель. У квартирі, де надавалися секс-послуги спіймали сутенершу та проститутку. Ще одна встигла виїхати за межі країни.

Про це повідомляє відділ комунікації НП області.

"Дівчата розмістили оголошення в соцмережах: "Надаємо сексуальні послуги за гроші". Таким чином, клієнтів знаходили швидко. За рік роботи з'явилися і постійні. Організаторці - 21 рік. Вона - жителька Заліщицького району. Навчалася в одному з училищ Тернополя. Проте її відрахували. Після цього жінка вирішила створити бізнес. Вона орендувала двохкімнатну квартиру на вул. Ломоносова. "Бізнесвумен" шукала клієнтів. А дві 20-річні сестри-близнючки із Лановеччини працювали. Вартість їх роботи коливалася від 800 до 1000 грн за годину. Поціновувачі послуг були різні - як молоді, так і старші. 30% забирала організатор. Інколи замість грошей брала одяг відомих брендів. Обидві сестри мали дітей. Одному хлопчику 4 роки. Іншому - 9 місяців. Поки мами працювали. Сутенерша дивилася за дітьми в сусідній кімнаті. Згодом одна жінка поїхала до Італії. Свого сина залишила на сестру. У квартирі правоохоронці знайшли 3,5 тис. грн, мобільні та сім-карти. А також 2 пристрої для куріння марихуани. Її курили разом із клієнтами", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річна сутенерка дружбою заманювала дівчат займатися проституцією

Організаторку затримали. Їй загрожує від 4 до 7 років ув'язнення. Її подрузі зробили попередження. Вона має сплатити штраф. Триває слідство.

У Києві затримали 44-річну жительку Луцька, яка займалася сутенерством. Під керівництвом жінки працювали близько 40 дівчат. Секс-послуги надавали в орендованих квартирах. Вартість складала від 1000 гривень до 1000 доларів. Правоохоронці вилучили наркотики, гроші, блокноти зі списками клієнтів і графіком роботи.

Зараз ви читаєте новину «Міні-бордель влаштувала 21-річна сутенерка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути