понеділок, 04 лютого 2013 13:22

Міліція не знайшла тіла застреленого чоловіка в угіддях Януковича

Міліція не знайшла тіла застреленого чоловіка в угіддях Януковича
Фото: fedpress.ru

У міліції спростували інформацію про вбивство 59-річного Василя Калюжного на території закритого мисливського угіддя у селі Сухолуччя у Вишгородському районі Київської області. Тіло застреленого чоловіка не було знайдено, а у селі Петрівське цього ж району не значиться, що така людина тут проживала. Наразі у міліції перевіряють інформацію, що з'явилась у ЗМІ.

Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ, мешканця села Петрівське - Василя Калюжного було застрелено у мисливських угіддях 2 лютого близько 14.30. Крім того, видання Uapress.info додало, що охоронці Януковича залякали місцевих і заборонили розкривати будь-які подробиці події.

"Вчора ми поїхали у Петрівське, щоб з'ясувати чи проживав там той громадянин. З'ясувалося, що така людина там взагалі не проживала. Міліція зареєструвала повідомлення, що з'явилось у інтернеті. Проводимо перевірку, з'ясовуємо", - розповів речник міліції Київської області Микола Жукович.

Мисливська резиденція президента Віктора Януковича розташована на території Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства у Сухолуччі. На всіх в'їздах у мисливське господарство поставлені шлагбауми, територію охороняє приватна фірма, по всьому периметру проходить рів, подолати який майже неможливо.

Для того, щоб потрапити у заповідник, треба мати у паспорті реєстрацію одного з сіл, що розташовуються на території. В іншому випадку необхідний запит від місцевих жителів до адміністрації заповідника, який засвідчує, що вони чекають певного громадянина в гості, і тільки після цього йому видається разова перепустка.

Зараз ви читаєте новину «Міліція не знайшла тіла застреленого чоловіка в угіддях Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути