четвер, 14 квітня 2011 21:37

Міліція шукала вибухівку на станції метро "Університет"
15

Фото: Фото: Андрій Шматов

Станція метро "Університет" у Києві закрита на вхід і вихід і оточена міліцією. До станції прибули автомобілі "швидкої допомоги", пожежна машина, рятувальний підрозділ МНС, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Як повідомила агентству керівник прес-служби київського метрополітену Надія Шумак, на станції "Університет" "виявлено сторонній пакет", на місці працює оперативна група. Вона також зазначила, що поїзди не зупиняються на станції "Університет".

Як повідомили в Центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Києві, о 17.40 надійшла інформація від працівника міліції, який забезпечував правопорядок на станції метро "Університет", про те, що в проміжному вестибюлі між двома ескалаторами виявлений паперовий пакет з ресторану швидкого харчування, з якого виднілися дроти.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, відгородила підозрілий предмет шинами і в даний час з'ясовується, що це за предмет. У главку також підкреслили, що після виявлення пакета зі станції метро "Університет" була негайно проведена евакуація всіх пасажирів, після чого поїзда почали прямувати через неї без зупинки.

Зараз ви читаєте новину «Міліція шукала вибухівку на станції метро "Університет"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути