середа, 28 серпня 2013 10:08

Міліціонер знову скоїв ДТП — тепер уже зі смертельними наслідками

Міліціонер знову скоїв ДТП — тепер уже зі смертельними наслідками
Фото: ukranews.com

19 серпня оперуповноважений сектору карного розшуку Драбівського РВ УМВС, керуючи службовим автомобілем, скоїв зіткнення із гужовим транспортним засобом. Внаслідок цього 42-річний кермувальник возу від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, повідомляє прес-служба УМВС У Черкаській області.

На місце пригоди прибуло керівництво УМВС та райвідділу, а також слідчо-оперативна група у повному складі. Оглядом місця події та транспортних засобів у присутності понятих було встановлено, що віз світловідбиваючими приладами не був обладнаний.

За фактом вказаної пригоди прокуратурою Драбівського району було розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Згодом до районної прокуратури звернулася дружина загиблого із заявою, в якій просила кримінальне провадження за фактом вказаної дорожньо-транспортної пригоди не розпочинати, оскільки претензій до працівника міліції вона не має.

На даний час з метою об'єктивного проведення досудового розслідування кримінальне провадження передано до Золотоніської міжрайонної прокуратури. Призначено низку експертиз, триває слідство.

Нагадаємо, нещодавно п'яний міліціонер протаранив припарковану автівку і втік з місця ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер знову скоїв ДТП — тепер уже зі смертельними наслідками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути