Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 15:39

Міліціонер організував у Луганську три підпільні гральні заклади

Міліціонер організував у Луганську три підпільні гральні заклади

У Луганській області припинено протиправну діяльність працівника органів внутрішніх справ, пов'язану з організацією та проведенням у Луганську грального бізнесу.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Оперативники СБУ встановили, що співробітник органів МВС організував у Луганську три підпільних зали гральних автоматів, де проводилися азартні ігри.

Для безпосереднього провадження забороненої в Україні діяльності він найняв декількох працівників, які займалися технічним обслуговуванням гральних автоматів, вели фінансову звітність, збирали кошти з відвідувачів, виконували функції операторів тощо.

Усього правопорушники мали у своєму розпорядженні понад 60 гральних апаратів.

Для силового розв'язання конфліктних ситуацій, які періодично виникали в процесі азартних ігор, "керівник проекту" залучав у якості "охоронців з широкими повноваженнями" представників місцевого криміналітету.

Міліціонер завчасно одержував інформацію про рейди та інші заходи, які проводилися органами внутрішніх справ, та уникав перевірок своїх гральних закладів.

Співробітники СБУ затримали працівника міліції під час отримання ним від одного із спільників коштів, одержаних від нелегального бізнесу. В нього вилучено понад 30 тисяч гривень, гральні автомати, а також документальна звітність про надходження коштів від забороненої діяльності.

Згідно з бухгалтерськими документами, прибуток "фірми" лише за листопад 2010 року склав понад 200 тисяч гривень.

Співробітника міліції з органів внутрішніх справ звільнено.

Порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, Верховна Рада зобов'язала органи міліції здійснювати контроль над дотриманням законодавства про заборону грального бізнесу. Крім того, вона ввела кримінальну відповідальність за заняття подібним бізнесом.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер організував у Луганську три підпільні гральні заклади ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути