понеділок, 21 вересня 2020 12:23

Металеві труби, ніжки від меблів і моторне масло: друзі 3 доби знущалися над безхатьками

Металеві труби, ніжки від меблів і моторне масло: друзі 3 доби знущалися над безхатьками
У Львові 18 та 16-річний товариші 3 доби знущалися на двома безпритульними. Обидва померли. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

У реанімації лікарні швидкої медичної допомоги у Львові помер 64-річний безхатько, якого 12 вересня у Львові жорстоко побили 2 юнаків.

Таким чином він став уже другою жертвою цього злочину. Шансів одужати у нього практично не було, повідомила 21 вересня завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні Наталія Матолінець.

"У чоловіка була важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню із крововиливом у мозок, травма тулуба, множинні забійні вогнища по всьому тілу, перелом руки. Він був у глибокій комі на штучній вентиляції легень", – повідомила Наталія Матолінець, передає ZAXID.NET.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві підлітки забили до смерті перехожого

2 жорстоко побитих безпритульних знайшли в занедбаній будівлі на вул. Б. Хмельницького 12 вересня. 70-річний чоловік від отриманих травм помер відразу, а 64-річний чоловік опинився в реанімації. Слідчі встановили, що до тяжкого злочину причетні 18-річний мешканець Жовківського району і 16-річний львів'янин, їх затримали за кілька годин після злочину.

З'ясувалося, що впродовж 3 днів юнаки знущалися над безпритульними, які жили у занедбаній будівлі. Хлопці жорстоко били чоловіків металевими трубами та дерев'яними ніжками від меблів, обливали їх моторним маслом та обсипали сухою будівельною сумішшю. Вони вимагали від безпритульних гроші, а свої дії знімали на телефони – саме ці вилучені поліцейськими відеозаписи і стали основним доказом вини.

За подвійне вбивство злочинцям загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

У Дніпрі двох безхатьків побили підлітки. Озброєні металевими прутами, вони без усіляких причин напали на безпритульних.

Зараз ви читаєте новину «Металеві труби, ніжки від меблів і моторне масло: друзі 3 доби знущалися над безхатьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути