пʼятниця, 25 січня 2013 08:24

Мешканець Херсонщини забив батькову співмешканку до смерті

Мешканець Херсонщини забив батькову співмешканку до смерті
Фото: vk.com

До Генічеського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в одному з селищ вбито жінку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду помешкання у спальні на дивані оперативники виявили тіло 56-річної співмешканки господаря будинку. Жінка померла насильницькою смертю від численних ударів по голові. Під час опитування 73-річного господаря будинку та його 42-річного сина з'ясувалося, що злочин скоїв син господаря.

Того дня обидва чоловіки разом з жінкою вживали спиртні напої. Потім син згадав, що співмешканка батька начебто винна йому певну суму грошей. Він став вимагати у жінки віддати йому борг, бив потерпілу ногами і руками у всі частини тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин вбив матір та викинув тіло на березі водосховища

Господар не захищав співмешканку, тому що був сильно п'яний. Побивши жінку, син перетягнув тіло на диван, замкнув батька в будинку, а сам пішов відпочивати до себе додому. Через кілька годин батьку вдалося відчинити будинок і він покликав на допомогу сусідів.

Сусіди розповіли оперативникам, що раніше ця родина вважалася благополучною, чоловіки працювали і жили заможно. Рік тому син втратив роботу і почав випивати, пенсіонер зійшовся з жінкою, яка теж була охоча до оковитої. Співмешканка батька синові не подобалась, тому що вона пропивала гроші і виносила речі з будинку.

Зі слів сусідів, син часто бив мачуху. Нині його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. До єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Херсонщини забив батькову співмешканку до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути