пʼятниця, 10 квітня 2020 18:07

Мені соромно: Аваков різко відреагував на підозру Чорновол

Мені соромно: Аваков різко відреагував на підозру Чорновол
Народного депутата VIII скликання Тетяну Чорновол підозрюють в умисному вбивстві під час Революції гідності. Фото: chornovol.info

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відреагував на обшуки в Тетяни Чорновол та вручення їй підозри у вбивстві, назвавши дії Держбюро розслідувань жагою помсти.

Наголосив, що йому "соромно, що всі ми допустили таку дію проти Чорновол, як сьогодні". Про це він написав у Facebook і звернувся до першого заступника директора ГБР Олександра Бабікова.

"Ви наплювали на конфлікт інтересів як керівник ДБР і інспірували справу проти Тетяни Чорновол - особистого ворога Януковича. Немає справи, є тільки ваша жага помсти. Це неприпустимо", - заявив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновол визнала, що підпалювала офіс "регіоналів"

Додав, що з початку війни Тетяна проводила на передовій в найгарячіших точках весь час. Вони разом ховали її чоловіка, який загинув на фронті. А синові за батька вручали орден.

"Так, Таня така - вона лазить через паркани і говорить те, що думає, не добираючи слів ... і за це як доросла людина відповідає. І нормально - але карати Таню підлістю не можна! Пан Бабіков, я був теж на Майдані 18 лютого 2014 року - я такий же, як Таня, - приходьте до мене, чекаю. Спробуйте. А краще підіть до біса з держслужби або до Януковича назад", - додав Аваков.

Уранці 10 квітня до колишньої народної депутатки Тетяни Чорновол прийшли з обшуком працівники Державного бюро розслідувань. Слідство підозрює журналістку в "убивстві за змовою особливо небезпечним для життя людей способом".

Зараз ви читаєте новину «Мені соромно: Аваков різко відреагував на підозру Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути