Ексклюзиви
пʼятниця, 04 жовтня 2013 13:34

Медикам вдалося врятувати руку постраждалому у "Бачівську" прикордоннику

Медикам вдалося врятувати руку постраждалому у "Бачівську" прикордоннику
Фото: google.com.ua

Одного з постраждалих на міжнародному пропускному пункті "Бачівськ" прикордонника прооперували, наразі він знаходиться у реанімації. Про це УНН повідомив лікар-хірург Глухівської районної лікарні Володимир Коловоротний.

"Операція одного з прикордонників наразі закінчилася, його оперувала бригада судинних хірургів. Ми оцінюємо його стан як стабільний, але зараз він заходиться у реанімації. Нам вдалося врятувати його руку, яка була травмована, з ураженим оком теж все в порядку. Наразі його життю нічого не загрожує", — повідомив лікар.

Другий постраждалий прикордонник знаходиться у травматологічному відділені. "Його стан стабільний",- повідомили у лікарні.

Як повідомлялось, до поранених прикордонників, які перебувають у лікарні в Глухові, виїхали медики з Центрального клінічного шпиталю Державної прикордонної служби.

Нагадаємо, чоловік підірвав себе в пункті пропуску "Бачівськ" на україно-російському кордоні. У результаті він загинув, а двох українських прикордонників госпіталізували у важкому стані.

Вночі 4 жовтня до пункту пропуску в Сумській області прибув автобус з молдавськими номерами. Українські прикордонники виявили невідомого чоловіка, який ховався в салоні. Його доставили в кабіну паспортного контролю, де він надав паспорт громадянина РФ, однак з'ясувалося, що документ чоловікові не належить. За фактом інциденту розпочато розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Медикам вдалося врятувати руку постраждалому у "Бачівську" прикордоннику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути