Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2021 12:33

Мав бути вдома під арештом: нові подробиці про розстріляного біля будинку

Мав бути вдома під арештом: нові подробиці про розстріляного біля будинку
У Миколаєві просто під під'їздом багатоповерхівки невідомі розстріляли чоловіка. Слідчі підозрюють, то було замовне вбивство. Фото: mk.npu.gov.ua

З'явилися нові подробиці вбивства на вул. Декабристів у Миколаєві.

Чоловік на машині приїхав додому, припаркував авто біля свого під'їзду. І, вочевидь, коли виходив із машини, помітив убивцю, бо кинувся навтьоки. Але кілер наздогнав його біля сусіднього під'їзду і розстріляв впритул у спину, повідомляє ТСН.

Загиблий ніде офіційно не працював і останні пів року фігурував у судовій справі як організатор наркомережі. За даними слідства, він разом з двома подільниками виготовляв та торгував амфетаміном. Місяць тому вийшов із СІЗО. За рішенням суду мав цілодобово перебувати під домашнім арештом. Утім, порушував умови запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був відомий у кримінальних колах: назвали ім'я чоловіка, якого розстріляв кілер

"Вони групою осіб втрьох розробили певний план та виготовляли психотропні речовини, їм було обрано домашній арешт цілодобовий. Тобто, причиною того, що сталося, є порушення Шацьким умов запобіжного заходу. Якби особа перебувала дома, то, мабуть, цього б не сталося", - каже голова Заводського суду Миколаєва Сергій Щербина.

Біля тіла загиблого знайшли кілька гільз калібру 9 мм. За неофіційною інформацією, вбивство замовне. Кілера шукають, прикмет не розголошують. Мотиви злочину поки що невідомі.

15 квітня о 23:45 у Миколаєві у дворі будинку по вул. Декабристів невідомий стріляв у чоловіка та втік на автомобілі. 38-річний чоловік отримав кілька куль у спину, загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Мав бути вдома під арештом: нові подробиці про розстріляного біля будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути