четвер, 14 липня 2016 14:24

Матір, яка продала свою дитину, посадили під домашній арешт

 

26-річну вінничанку, яка у Києві продала свою новонароджену доньку за 30 тисяч гривень, посадили під домашній арешт, про це пише vn.presspoint.

"Жінка кілька років тому з чоловіком та двома дітьми переїхала із Вінниччини до Києва. Потім розлучилася та зійшлася з іншим. Він, за словами слідчих, і є біологічним батьком третьої дитини, яку матір продала. На останньому тижні вагітності жінка домовилася з потенційним покупцем про продаж дитини одразу після її народження. За свою дитину отримала 30 тисяч гривень. Зустрiч вiдбулaсь бiля Центрaльнoї рaйoннoї лiкaрнi Києвo-Святoшинськoгo рaйoну міста Бoяркa. Жінка рaзoм з дитинoю тa пoкупцем сiли дo aвтoмoбiля тa пoїхaли у мiстo Вишневе. Нa узбiччi aвтoдoрoги у сaлoнi aвтoмoбiля гoре-мaтiр передaлa дівчинку, якiй випoвнилoся лише три днi, тa медичне свiдoцтвo прo нaрoдження. Пiсля oдержaння кoштiв злoвмисницю зaтримaли прaвooхoрoнцi", - повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вбив сусіда за наказом дружини

Під домашнім арештом жінка залишатиметься на час слідства.

Зараз ви читаєте новину «Матір, яка продала свою дитину, посадили під домашній арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути