четвер, 09 січня 2020 16:37

Мати двох дітей померла на снігу оголеною – у поліціі розповіли про "жінку з татуюваннями"

Мати двох дітей померла на снігу оголеною – у поліціі розповіли про "жінку з татуюваннями"
Татуювання, які виявили на тілі невідомої жінки, допомогли встановити її особу. Фото: poltava.to

У жінки, татуйоване тіло якої виявили в лісопосадці під Полтавою на початку грудня, в Чернігові залишилися двоє дітей. Знайшли її на снігу оголеною, а речі виявили неподалік. Їй було 25 років.

Ці та інші подробиці справи кореспонденту Gazeta.ua розповів начальник відділу комунікації ГУ Національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Найімовірніше, жінка загинула 6 грудня. Принаймні тоді її востаннє зафіксували міські відеокамери.

"Ми її відстежували за камерами відеоспостереження. Починаючи від автовокзалу, де вона повністю змінила одяг. Перевдягалася привселюдно, не буду деталізувати. У неї був квиток на автобус до Чернігова. А вона перевдяглася, вийшла і пішла в бік Щербанів", – розповів речник поліції.

Ішла пішки. За допомогою відеоспостереження її шлях відстежили до села Розсошенці, яке є по суті околицею Полтави. Як дісталася до сусідніх Щербанів, з'ясовують. Правоохоронці припускають, що жінку міг підвезти невідомий автомобіль.

На цьому нерозкриті таємниці не завершуються. Бо жінку знайшли в лісопосадці повністю оголеною. Що підштовхнуло її до таких дій – неясно. Але експерти не виявили жодних слідів насилля. Смерть видається цілком природною, причина – загальне переохолодження організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замерзла на смерть – просять упізнати жінку зі специфічними татуюваннями

6 грудня, коли, найімовірніше, сталася трагедія, земля була вкрита снігом. Він розтанув за декілька діб. Його виявили під тілом. Але всі сліди, які могли залишитися, розтанули разом із відлигою.

10 грудня, коли виявили тіло, стояв туман. Тож, до обстеження місця знахідки долучили кінологів та працівників Національної гвардії України. Вони разом із працівниками поліції повністю прочесали прилеглу територію. Так неподалік від тіла виявили особисті речі померлої. Там повністю був одяг – від куртки до білизни, взуття, документи, квиток на автобус, кредитні картки, особисті речі.

"Оскільки причина смерті ненасильницька, ми хочемо зрозуміти, чому вона туди пішла, навіщо роздягнулася. Ми це досліджуємо, чекаємо висновків ряду експертиз. Сподіваємося дізнатися деталі, які допоможуть зрозуміти, що там сталося", – пояснив полковник Сулаєв.

На цей час правоохоронці не повідомляють журналістам особистих даних померлої. Відомо лише, що 25-річна жінка жила в Чернігові та мала двох дітей, за якими після від'їзду доглядала її мати.

Завдяки широкому розголосу інформації про виявлення тіла буквально на другий день відгукнулися родичі померлої. Невідому упізнали за фотографіями, за декілька днів провели особисте упізнання. Повідомляли, що жінка поїхала до Полтави для зустрічі зі знайомим, який дав свідчення, що вона була жива, коли бачилися востаннє.

Зараз ви читаєте новину «Мати двох дітей померла на снігу оголеною – у поліціі розповіли про "жінку з татуюваннями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути