Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2012 12:27

Мати дівчини, яку загризли собаки: О пів на першу хтось подзвонив

Мати дівчини, яку загризли собаки: О пів на першу хтось подзвонив
Мати і вітчим загиблої Насті

Мати побитою і кинутої на поталу собак 26-річної Анастасії в Сімферополі вважає загибель своєї доньки справжнісіньким вбивством. Вона розповіла про пізній нічний дзвінок Насті, який виявився фатальним. Після нього дівчина вийшла на вулицю і не повернулася, а вранці батьків покликали на впізнання складених біля дороги закривавлених речей.

"Вночі їй подзвонили, вона вийшла. О пів на першу. Ми запитали: Хто дзвонить? Вона сказала, що свої і вийшла. І все. Ну раз свої, ми ніяк і не відреагували", - розповіла мама загиблої дівчини Людмила Салтанова. - А вранці жінка з місцевого ларька покликала мене, щоб я впізнала речі і далі я поїхала в лікарню".

За словами рідних загиблої, вони відразу ж повідомили про те, що трапилося в міліцію, проте правоохоронці не поспішали на місце злочину. В Кам'янку міліція навідалася лише через 8 годин, коли на вулиці почав йти сніг і засипати криваві сліди злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчанку зґвалтували просто на вулиці і кинули на поживу собакам

Людмила Салтанова впевнена, що її дочка просто забили до смерті, про що свідчить сильна травма голови, а собак спеціально нацькували вбивці.

"Були множинні укуси, але не знають, кого укуси. Як і була черепно-мозкова травма і переохолодження тіла. Але не собаки ж її роздягнули! Я просто хочу, щоб покарали винних, а не списали все на якісь випадковості", - сказала мати загиблої дівчини.

Як повідомлялося, вчора в сімферопольському мікрорайоні Кам'янка близько 7 ранку на вулиці місцеві жителі виявили оголену жінку, тіло якої було повністю пошматоване собаками.

Зараз ви читаєте новину «Мати дівчини, яку загризли собаки: О пів на першу хтось подзвонив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути