четвер, 13 серпня 2020 18:10

Мати 7-місячного хлопчика зникла безвісти

Одеські поліцейські розшукують матір 7-місячного хлопчика.

Місяць тому жінка, родом із Кіровоградської області, залишила сина в гуртожитку у подруги. А сама поїхала, нікому не сказавши куди, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: od.npu.gov.ua
  В Одесі жінка покинула 7-місячного  сина на подругу і зникла
В Одесі жінка покинула 7-місячного сина на подругу і зникла

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують вагітну, яка покинула на ринку маленького сина

"Жінка, так і не дочекавшись повернення матері дитини, віддала немовля її колишньому співмешканцю. А той – хрещеній дитяти. Зрештою в людей увірвався терпець чекати і вони повідомили про ситуацію до поліції. Поліцейські спільно з працівниками місцевої Служби у справах дітей передали хлопчика до одного зі спеціалізованих дитячих будинків. Лікарі оцінюють стан його здоров'я як задовільний", - сказано в повідомленні.

Автор: od.npu.gov.ua
  Хлопчика забрали до дитячого будинку
Хлопчика забрали до дитячого будинку

Про матір відомо, що вона неодноразово притягувалася до відповідальності за зайняття проституцією. До Служби у справах дітей вже направлені матеріали щодо вирішення питання про позбавлення жінки батьківських прав та поміщення хлопчика до центру реабілітації.

У Києві поряд із магазином на вул. Північній перехожі помітили візочок із двома маленькими дівчатками, до яких довго ніхто не підходив. З'ясувалося, сестричок 1 та 2-х років там залишила баба і не повернулася. Її розшукали. Вона пояснила, що залишила онучок, оскільки їхня мати два місяці не з'являється вдома та не цікавиться долею малечі. Лікарі оглянули сестричок, після чого доставили до медичного закладу для тимчасового перебування. Жінка написала офіційну відмову від дівчаток та передала їх на піклування державі.

Зараз ви читаєте новину «Мати 7-місячного хлопчика зникла безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути