Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2020 12:12

Масове вбивство на Житомирщині: в поліції назвали попередню причину

Масове вбивство на Житомирщині: в поліції назвали попередню причину
58-річний орендар ставків із села Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині розстріляв із рушниці сімох друзів-рибалок. Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

У поліції Житомирщини не виключають, що причиною масового розстрілу людей під час відпочинку біля водойми міг стати алкоголь.

Усі постраждалі — люди віком від 50 до 30 років. Між собою були давно знайомі, підтримували стосунки вже багато років. Про це повідомила начальник відділу комунікації обласної поліції Алла Ващенко, передає УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство сімох людей: що розповіла дружина підозрюваного

"Приїхали вони до чоловіка, який їх розстріляв, ще задовго до трагедії, уночі на 21 травня, і все було добре. Тому ми не виключаємо, що саме алкоголь міг стати однією з причин розстрілу людей", - додала вона.

Стрілянина сталася 22 травня, близько 1.00, біля приватних ставків у Новоселиці Попільнянського району на Житомирщині. Підозрюваний – місцевий орендар ставків 58-річний Анатолій Захаренко. Серед загиблих - військовослужбовці Національної гвардії України та батальйону імені Кульчицького.

Зараз ви читаєте новину «Масове вбивство на Житомирщині: в поліції назвали попередню причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути