неділя, 31 липня 2022 09:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Масований обстріл Миколаєва: є жертви
18

Російські окупанти знову обстріляли Миколаїв. У неділю, 31 липня, після 1:00 та о 5:00 місто зазнало масованих обстрілів.

За попередньою інформацією, одна людина загинула. Ще дві отримали поранення. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в Telegram.

"Внаслідок обстрілів пошкоджено ряд об'єктів інфраструктури. Зокрема, готель, спортивний комплекс, два заклади освіти та СТО. Також пошкоджено житлові будинки. На місцях прильотів виникло кілька пожеж – зайнялася двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві господарчі споруди. Детальна інформація уточнюється", – зазначив він.

Вчора, 30 липня, ворог накрив вогнем два райони – Миколаївський і Баштанський. У суботу о 16:30 у селі Лупареве Галицинівської громади загорівся дачний будинок внаслідок російських обстрілів. Постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові пролунали вибухи (оновлено)

Російські окупанти знову обстріляли Миколаїв з областю
Фото: t.me/novostiniko
Російські окупанти знову обстріляли Миколаїв з областю
Російські окупанти знову обстріляли Миколаїв з областю
Російські окупанти знову обстріляли Миколаїв з областю
Російські окупанти знову обстріляли Миколаїв з областю

"Вчора орієнтовно о 15:00 були обстріли за межами села Червона Долина Широківської громади. Постраждалих немає. Продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади", – написав Кім.

Під постійними обстрілами залишаються села, що розташовані на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, додав голова області.

Росіяни двічі за ніч атакували Миколаївщину. Терористи масовано гатили по Миколаєву, в тому числі касетними снарядами. Відомо про кілька пожеж у місцях "прильотів", зокрема у лісосмузі. Є пошкодження житлових будинків від ударної хвилі та уламків.

Масований обстріл Миколаєва вранці 31 липня був найсильнішим за весь період повномасштабного вторгнення Росії. Потужні вибухи лунали після 1:00 та о 5:00, повідомив мер міста Олександр Сєнкевич.

Зараз ви читаєте новину «Масований обстріл Миколаєва: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути