четвер, 06 лютого 2020 14:26

Маршрутка з пасажирами злетіла з траси та перекинулася

Маршрутка з пасажирами злетіла з траси та перекинулася
Неподалік Мелітополя злетів із траси та перекинувся пасажирський мікроавтобус. Фото: zp.npu.gov.ua

Ранком 6 лютого на автотрасі державного значення неподалік Мелітополя Запорізької області в аварію потрапив маршрутний мікроавтобус із шістьма пасажирами.

Причина аварії: порушення Правил дорожнього руху 46-річним водієм рейсового мікроавтобуса, повідомили у пресслужбі національної поліції Запорізької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 07:30 на 459-му кілометрі автошляху Одеса - Мелітополь - Новоазовськ. Водій пасажирського мікроавтобусу Mercedes Sprinter не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, потім на узбіччя та допустив перекидання транспортного засобу.

У момент ДТП в салоні були шестеро пасажирів - четверо жителів Приазовського району та двоє жителів Мелітополя. Пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та самостійно звернулися за медичною допомогою. П'ятьох із них госпіталізували до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі Одеса - Київ перекинувся автобус із пасажирами: що відомо

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває досудове розслідування.

У зв'язку з погіршенням погодних умов на всій території України ускладнилася ситуація на дорогах державного значення. Рух на Одещині тимчасово зупинили. За повідомленням Укравтодору, рух великовагового автотранспорту найбільше ускладнено на південних напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка з пасажирами злетіла з траси та перекинулася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути