понеділок, 10 вересня 2012 16:43

Маріупольські хулігани побили адвентистів сьомого дня

Маріупольські хулігани побили адвентистів сьомого дня
Адвентисти стверджують, що хулігани побили пастора, старшого диякона і пресвітера. Фото: camworld.org

Група маріупольських хуліганів побила представників Церкви адвентистів сьомого дня в Україні, повідомляє прес-служба церкви.

"Парафіяни молитовного будинку однієї з традиційних протестантських церков в Маріуполі під час вечірнього богослужіння у п'ятницю, 7 вересня 2012 піддалися побиття групою хуліганів. Три служителя адвентистської церкви отримали різні тілесні ушкодження. Міліція затримала трьох із групи зловмисників, яка налічувала близько 12 осіб", - йдеться в повідомленні прес-служби церкви, поширеному в понеділок.

За інформацією прес-служби, інцидент почався, коли близько 30 членів офіційно зареєстрованої громади Адвентистів сьомого дня Маріуполя проводили заняття хору в будівлі по вул. Миколаївській 28, що належить церкві на праві колективної власності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії 50 хуліганів атакували дагестанців у Макдональдсі

"Хулігани у спортивних костюмах з ознаками алкогольного сп'яніння почали чіплятися до того, що адвентисти не курять, і що саме вони викупили будинок дитячого садка, який колись був порожнім. Потім до дебоширів приєдналися їхні спільники, що чекали на вулиці. Шестеро увірвалися на територію молитовного будинку, хулігани стали бити вірян у дворі і в фойє будівлі. Решта з їхньої групи знаходилися за воротами, перешкоджаючи парафіянам виходити на вулицю", - наголошується в повідомленні.

Адвентисти стверджують, що хулігани побили пастора, старшого диякона і пресвітера. Прибулий на місце події наряд міліції затримав трьох хуліганів, відзначили в прес-службі.

Прес-офіцер Маріупольського міськуправління міліції Вікторія Гуц підтвердила факт цього інциденту. Вона також підтвердила, що є затримані, проте не вказала їх точну кількість. За її словами, в даний час проводиться перевірка за фактом побиття вірян.

Будівля колишнього дитячого садка по вул. Миколаївській, 28 було придбано адвентистами сьомого дня Маріуполя в 1999 р., після того як було виставлено на торги Маріупольською універсальною товарною біржею.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольські хулігани побили адвентистів сьомого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути