неділя, 04 вересня 2022 20:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Маляр розповіла про ситуацію на фронті: "Події розвиваються за планом"

Маляр розповіла про ситуацію на фронті: "Події розвиваються за планом"
Станом на 4 вересня ситуація фронті залишається контрольованою, а події там розвиваються відповідно до планів українського Генштабу. Фото: Генштаб ЗСУ

Станом на 4 вересня ситуація фронті залишається контрольованою, а події там розвиваються відповідно до планів українського Генштабу.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram. Вона наголосила, що лінія фронту дуже широка - 2500 км, на 1300 ідуть активні бойові дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відправили на "концерт Кобзона" штурмову групу окупантів із загоном Кадирова

"На одних напрямках і ділянках ми відбиваємо атаки ворога, на інших рухаємось вперед, адже оборонна операція - це комплекс різних заходів і постійна динаміка. Станом на зараз події розвиваються за планом. Деталі на сторінці Генштаба та оперативних командувань", - зазначила вона.

Вона також пояснила, чому офіційна інформація надходить із свідомим запізненням.

"По-перше, тому що будь-який результат треба закріплювати, а вже потім про нього говорити. По-друге, оприлюднювати інформацію треба тоді, коли у ворога вже остаточно немає можливості нічого змінити", - пояснила Маляр.

Заступниця міністра оборони також подякувала тим українцям, які припинили постити неперевірену інформацію та випереджати Генштаб, називаючи деокуповані населені пункти.

"Ви всі круті інформаційні воїни. Ви цим допомагаєте вашим же Збройним силам. Тішить, що ніхто не вмер в очікуванні інформації від офіційних джерел про деокупацію деяких населених пунктів. Тобто жага перемоги пересилила жагу "просто хочу знати прямо зараз", - підкреслила Маляр.

Збройні сили України звільнили від російських окупантів ще одне селище на Херсонщині.

Українські воїни деокупували населений пункт Високопілля. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко оприлюднив у Facebook світлину, на якій видно, як українські бійці встановлюють державний прапор над однією з будівель селища.

Зараз ви читаєте новину «Маляр розповіла про ситуацію на фронті: "Події розвиваються за планом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути