вівторок, 21 серпня 2018 15:23

Мали конфлікт через квартиру: про харківського стрільця розповів його батько

Мали конфлікт через квартиру: про харківського стрільця розповів його батько
Батько Олександра Пояркова, який застрелив дружину та влаштував стрілянину біля мерії Харкова, не може назвати мотивів вчинку сина. Фото - Facebook Антона Геращенка

Батько Олександра Пояркова, який застрелив дружину та влаштував стрілянину біля мерії Харкова, не може назвати мотивів вчинку сина. Про це розповів сам 72-річний Віктор Поярков. Він обіймає посаду заступника директора з навчально-виховної роботи Харківського патентно-комп'ютерного коледжу.

За його словами, з другою дружиною Наталею, як здавалось, Олександр жив дружно. Щоправда, Віктор розповів, що з першою дружиною стрілець розлучився саме через проблеми з алкоголем, йшлося в ТСН.

"У нього була перша дружина – вона пішла від нього з сином, тоді Артему було 15. Пішла вона тому, що він став зловживати алкогольними напоями і почались скандали. Потім з'явилась Наталя і наче вони непогано жили", - розповів батько стрільця.

Водночас Віктор Поярков розповів, що з сином не спілкувався від великодніх проводів. Тоді востаннє бачив сина, і не побачив ані проблем у стосунках із другою невісткою, ані зловживання алкоголю. З Олександром батько не розмовляв через конфлікт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я загиблого харківського поліцейського отримає компенсацію

"Моя колишня дружина, матір Олександра, раптово померла і не встигла написати заповіт про те, щоб передати все майно онукові Артему, як вона планувала. Але вийшло так, що після смерті матері Олександр сказав: "Щоб квартира не була без нагляду, я туди підселю свого пасинка". Це було десь 2 роки тому. Цього року виникла розмова про цю квартиру і Олександр сказав: "Ні, я дітей звідти виганяти не буду". Відтоді я з ними не спілкуюсь, навіть коли вони телефонували мені у день народження, слухавку не взяв", - розповів Віктор Поярков.

Також батько розповів, що Олександр не мав конфліктів з органами влади і не мав приводів у правоохоронні органи. Крім того, стрілець не мав стосунку до армії, оскільки після строкової служби ще у радянський армії був непридатним до служби.

"Він був слюсарем з ремонту автомобілів і непогано заробляв. Працював на СТО", - повідомив Віктор.

У ніч проти 20 серпня біля Харківської міськради сталася стрілянина. Невідомий чоловік поранив охоронця та зайшов до будівлі. Потім вийшов, почав стріляти у патрульних, одного з них поранив смертельно. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь, застреливши чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Мали конфлікт через квартиру: про харківського стрільця розповів його батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути