вівторок, 17 березня 2020 11:49

Мали борги: нові подробиці про вбивство жінки та 1,5-річної дівчинки

Мали борги: нові подробиці про вбивство жінки та 1,5-річної дівчинки
На Буковині 38-річний чоловік убив 36-річну дружину і 1,5-річну доньку. Фото: cv.npu.gov.ua

38-річний житель Заволоки Сторожинецького району Чернівецької області, який убив 36-річну дружину і доньку, 1,5 року, злочин планував давно.

Але позбавити життя хотів тільки себе й дружину, аби не віддавати кредитних боргів. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли в селі.

"Чоловік під час слідчого експерименту зізнався, що спершу хотів повіситися. Але не наважився. Потім задумав, що, як уб'є себе і дружину, все вирішиться. Немає їх – немає боргів. А малу вбивати не хотів. Вона просто прокинулася не в той момент", - розповів Захарій Шевчук, голова Михальчанської сільської ради, куди входить Заволока.

Старші три доньки 17, 16 та 6 років теж були в будинку в момент злочину. Але чоловік забарикадував двері в кімнату шафою. Вони вийшли, коли приїхала поліція

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина довго не помирала: чоловік розповів, як холоднокровно вбивав дружину і 1,5-річну доньку

"Уже після трагедії дізналися, що вони мали борги. Про яку суму йдеться, невідомо. Але з кредитних спілок почали дзвонити старшим дівчаткам – залякують і вимагають повернути гроші. Може, і брали позику. Мали четверо дівчат. Старша – випускниця цього року, друга донька – в 10-му класі. Третя від народження мала проблеми зі слухом, її оперували, на обслуговування слухових апаратів щотижня 700-800 гривень треба. Великих грошей у родині не було. Вона – вчитель початкових класів, а він - у декреті з наймолодшою донькою", - додав Шевчук.

Зараз діти живуть у баби – матері покійної. Вирішується питання, хто буде їхнім опікуном. Чоловіка арештували без права на заставу. Можуть ув'язнити довічно.

Убитих жінку з донькою поховали в Заволоці 14 березня.

12 березня, близько 6:00, 38-річний житель села Заволока Сторожинецького району подзвонив до поліції та повідомив, що вбив сокирою свою 36-річну дружину та задушив 1,5-річну доньку. Під час допиту затриманий розповів, що в нього з дружиною були тривалі непорозуміння на фінансовому ґрунті, через які жінка ображала та принижувала його.

Зараз ви читаєте новину «Мали борги: нові подробиці про вбивство жінки та 1,5-річної дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути