четвер, 13 грудня 2018 14:15

Люди перекрили трасу через звільнення 14-річного підозрюваного у вбивстві

Люди перекрили трасу через звільнення 14-річного підозрюваного у вбивстві
Протестувальники заблокували рух трасою і запалили шини

На Закарпатті мешканці села Нижня Апша з ночі блокують трасу Мукачево-Рогатин. Перекрили її на знак протесту. Близько 200 людей перегородили шлях і розвертають усі автівки, повідмоляє ТСН.

До таких дій вдалися через рішення Хустського районного суду. Через нього з-під арешту може вийти 14-річний хлопець, якого підозрюють у зумисному вбивстві однолітка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний хлопець зарізав вітчима

Навесні він, начебто, понад 30 разів ударив хлопця ножем. Місцевий суд відправив підозрюваного під цілодобовий домашній арешт, та він вільно гуляв вулицями. Селяни ледь не вчинили самосуд. Хлопця тоді врятували патрульні. Підозрюваного таки взяли під варту.

І зараз, за рішенням суду, він може вийти з-під арешту, якщо за нього внесуть заставу у 160 тис. грн. На знак протесту односельці вбитого хлопця вийшли перекривати трасу. Кажуть, що акція безстрокова.

З обох боків вже утворився величезний затор із автівок. Але багато водіїв, які теж чули цю резонансну історію, мітингарів підтримують.

У березні 2018-го 14-річний житель селища Нижня Апша у себе вдома посварився зі своїм товаришем і наніс йому численні удари ножем у шию. Від отриманих травм дитина померла на місці.

Зараз ви читаєте новину «Люди перекрили трасу через звільнення 14-річного підозрюваного у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути