пʼятниця, 02 березня 2012 12:58

Львівський водій маршрутки під кайфом кидався на правоохоронців

Львівський водій маршрутки під кайфом кидався на правоохоронців

Два випадки керування транспортними засобами у стані наркотичного сп'яніння зафіксували за останні два дні у Львові.

29 лютого на вул. Кульпарківській інспектори ДАІ зупинили 28-річного водія "Мерседеса". А вчора на вул. Грінченка затриманий водій маршрутного автобуса, який перевозив пасажирів.

"У першому випадку у чоловіка не було реєстраційних документів на вказаний вище автомобіль, - розповіла Світлана Добровольська з прес-служби обласного управління ДАІ. - Інспектори вирішили доставити його на медобстеження. Під час слідування на експертизу чоловік поводив себе збуджено, виражався нецензурною лайкою в сторону працівників міліції, шарпав їх за формений одяг, на зауваження не реагував, а також чинив фізичну непокору. Водій маршрутки не пропустив транспортний засіб на перехресті. Поводився підозріло — це видно по затуманеному погляді, повільній розмові. Зараз наші працівники проводять перевірку на підприємстві "Міра і К", яке обслуговує цей маршрут. До відповідальності буде притягнуто не тільки водія, а й посадову особу, яка відповідає за його випуск на маршрут".

За словами Добровольської, водіїв маршрутних автобусів затримують у стані наркотичного сп'яніння в середньому раз на рік. Передбачений штраф від 2500 до 3400 грн або позбавлення права керування терміном від року до трьох.

Зараз ви читаєте новину «Львівський водій маршрутки під кайфом кидався на правоохоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути