пʼятниця, 25 листопада 2022 10:46

Лукашенко пригрозив світові "чистими й брудними бомбами"

Лукашенко пригрозив світові "чистими й брудними бомбами"
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко погрожує Європі й світові. Фото: скріншот

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко погрожує світові. Зокрема, він пригрозив Європі та світові "чистими" і "брудними" бомбами.

При цьому він продовжує поширювати "байки" про міфічний "напад на Білорусь". Відео з новими погрозами Лукашенка публікують білоруські Telegram-канали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 15 тис. білорусів готові воювати проти України – Громов

Диктатор, зокрема, заявив, що відповідь на "напад" буде несподіваною та потужною.

"Якщо раптом на нас хтось нападе, слухайте, ви навіть не уявляєте, як ми можемо відповісти. Кому треба я сказав. Тут ми не будемо вже обговорювати проблеми "чистої", "брудної", ядерної бомби, атомної бомби. Це вже не обговорюється. Ми відповімо так, що не тільки Європа затремтить. Це не тільки ми, це наші домовленості з Росією, це наше спільне угрупування військ", − заявив Лукашенко.

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко пригрозив Україні наслідками у разі відмови від переговорів з РФ. Лукашенко заявив, якщо українська сторона хоче уникнути величезних жертв і "повного знищення України", то треба йти на переговори з Росією. Заяву Лукашенка пропагандистським росЗМІ поширив провладний Telegram-канал "Пул первого".

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відповідальний за воєнні злочини в Україні. Він має постати перед міжнародним трибуналом. Резолюцію 24 листопада ухвалив Європейський парламент. На пленарному засіданні у Страсбурзі рішення ухвалили більшістю голосів.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко пригрозив світові "чистими й брудними бомбами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути