Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2013 17:01

Луганчанин відстрілював дітей з травматичного пістолета

Луганчанин відстрілював дітей з травматичного пістолета
Фото: www.ivankmit.com

В Луганську 9 травня на початку восьмої вечора на вулиці Оборонна у дворі будинків до дітей, що грали в футбол, підійшов дуже п'яний за зовнішніми ознаками чоловік та почав приставати до хлопчаків, вимовляючи щось невиразне.

Дорослі, звернувши увагу на це, спробували зробити йому зауваження, на що чоловік відреагував своєрідно: дістав з кишені травматичний пістолет і почав цілитися в дітей, після чого почулися постріли. Хлопчаки кинулися врозтіч. Вагітна жінка спробувала зупинити п'яного, але відразу ж побачила спрямоване на неї дуло пістолета і почула від незнайомця погрози фізичної розправи. Потім чоловік розстріляв футбольний м'яч, з якого згодом експерти-криміналісти витягли гумові кулі пістолета травматичної дії.

Хтось з очевидців повідомив про хулігана до міліції. Через кілька хвилин на місце події прибув автопатруль БПС ЛМУ ГУМВС. Хуліган, знешкоджений мешканцями прилеглих будинків, вже лежав на землі. Співробітникам батальйону залишилося тільки помістити його у міліцейську машину і, оглянувши в наркологічному диспансері, доставити до Ленінського райвідділу.

З'ясувалося, що 29-річний раніше судимий за вбивство луганчанин свято відзначав з собі подібними приятелями. Скільки випив, не пам'ятає. Не пам'ятає і те, як опинився в чужому дворі і пустив у справу пістолет, який придбав для себе.

Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство), що карається арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років, повідомила прес-служба ЛМУ ГУМВС України у Луганській області.

Зараз ви читаєте новину «Луганчанин відстрілював дітей з травматичного пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути