середа, 09 березня 2022 21:52

"Льотчик у землі і нікому нічого не розповість" - у російських пілотів навмисне пошкоджені парашути

У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути.

Днями українською системою ППО було збито російський літак Су-27. Ворожий льотчик катапультувався, але загинув. У Головному управління розвідки МО України впевнені, це не випадковість.

"Збитий російський пілот став одним із багатьох тисяч окупантів, які прийшли "на Україну", а залишаться назавжди в українській землі. Однак цей випадок має свою особливість і поповнив статистику збитих асів Путіна, у яких після катапультування не розкрився парашут", - запевнили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз, тварюки, почнеться зовсім інша війна" - Арестович пригрозив окупантам

Розвідники кажуть, зараз проводиться детальне вивчення уламків цього і раніше збитих літаків російських фашистів. З попередніх результатів випливає, що однією з причин неспрацьовування парашута може бути його умисне неправильне укладання перед вильотом.

Автор: Головне управління розвідки МО України
  У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути.
У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути.

"Кожен з російських льотчиків, які здійснюють бойові вильоти в українське небо, що вбиває українських жінок та дітей, руйнує 500-кілограмовими бомбами та ракетами наші міста, що мають тисячолітню історію, за міжнародними канонами – військовий злочинець, який буде засуджений на великий тюремний термін . Віддавати таких людей у ​​руки правосуддя та відкрити правду усьому світу – це якось не за кремлівськими правилами. Краще льотчику перед вильотом силами традиційно сіренького та непомітного особиста трохи "підправити" парашут.

Як то кажуть – раз і справа у капелюсі. У сенсі льотчик у землі і нікому нічого не розповість. А російські жінки – вони ще народжують. Чи не вперше", - пишуть в управлінні розвідки.

За 12 днів війни в Україні з російськими загарбниками українські військові збили десятки крилатих та балістичних ракет окупанта, 52 бойових літаки, 69 вертольотів та інші малорозмірні цілі.Успішно також відпрацювала ударна авіація Повітряних Сил. Штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м спалили кілька колон ворожої техніки.

Зараз ви читаєте новину «"Льотчик у землі і нікому нічого не розповість" - у російських пілотів навмисне пошкоджені парашути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути