неділя, 24 грудня 2017 06:37

Літак розламався на дві частини після падіння – пасажири дивом врятувались

Літак розламався на дві частини після падіння – пасажири дивом врятувались
Рятувальники знайшли літак через три години

Легкомоторний літак Cessna 207 зазнав аварії на побережжі Кінтана-Роо в Мексиці. Салон розламався на дві частини після падіння. Пілоту Алану Родригесу вдалось врятувати себе і пасажирів – сім'ю Карпмаель із Лондона. Всі вони зазнали незначних травм. Рятувальники після тригодинного пошуку побачили їх у веселому настрої.

46-річний менеджер британської консультаційної фірми Вільям Карпмаель, його дружина Анна, 48 років та двоє їх дітей Емілі та Джордж, 15 і 14 років вирушили у відпустку до руїн майя у Мексиці.

Аварія сталась о 9.30 ранку за місцевим часом, у четвер. У звіті видно, що проблеми з механікою почались скоро після вильоту. Пілот зміг посадити літак у джунглях без шкоди для своїх пасажирів. Через три години рятувальники знайшли людей. У пілота була закривавлена голова. Пасажири мають незначні синці та удари. Їх стан підтвердив начальник громадського захисту Орланду Муньос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Борисполі" літак зійшов зі смуги. Аеропорт закрили

Пілота визнали героєм. Керівники компанії повідомили, що "Все впорядку завдяки герою-пілоту Алану та нашим Ангелам-охоронителям. Нам дуже пощастило. Алан впорядку, але у нього була велика рана голови".

Місцеві чиновники підтвердили, що "п'ятеро людей знайдені живими після аварії, коли легкомоторний літак упав у джунглях. Пілота доставили в лікарню. Причина аварії поки не відома, але вважається, що вона зведена до механічних пошкоджень".

В Атлантичному океані з борту корабля зник український моряк Олег Коваль. Його шукають п'ятий день. "Судно повернулося назад за курсом, велися пошуки. На жаль, його не знайшли. Ніхто не бачив, що сталося".

Зараз ви читаєте новину «Літак розламався на дві частини після падіння – пасажири дивом врятувались». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути