Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2012 08:45

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Лікарі скаржаться на матір Оксани Макар: вона п'є і хотіла поселити коханця в палаті

Лікарі скаржаться на матір Оксани Макар: вона п'є і хотіла поселити коханця в палаті

На сьогоднішній день просторами Інтернету шириться безліч чуток пов'язаних з Оксаною Макар та її матір'ю, Тетяною Суровицькою.

Так, в Мережі з'явилася інформація про те, що Тетяна "просила журналістів спотворювати і перекручувати факти". Що вона літала в Москву - давати інтерв'ю. Також ходять чутки, що вона спілкується нібито з журналістами за гроші, що у неї сумнівна репутація і так далі. Все цю інформацію матір Оксани Макар називає "наклепом і коментарями недоброзичливців".

Після того, як донецький журналіст Костянтин Павлов опублікував подробиці своїх відвідин опікового центру, в якому проходить лікування 19-річна Оксана, цей перелік став ще довший, пише Судово-юридична газета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама Оксани Макар не витрачає на лікування доньки ні копійки - за все платить Ахметов

"Досить слати гроші для Оксани Макар", - саме це сказали журналісту медики Донецького опікового центру. - "Різні, але в один голос. Ні копійки з перерахованих на рахунок матері Оксани грошей не витрачено. Всі гроші з двох карток Тетяна Суровицька відправляє на 3-місячний депозитний рахунок в банку...". Оксана лікується виключно за рахунок благодійників, які перерахували гроші лікарні, а не особисто Суровицькій.

"Лікарі та медсестри проклинають той день, коли мати Оксани переступила поріг опікового", - пише журналіст на своїй сторінці в "Фейсбук".

"Вони ж з обуренням кажуть про скандал в хірургічному відділенні. У ВІП-палату № 23 мати Оксани, нібито, намагалася провести, як би це м'якше сказати, тимчасового співмешканця. Лікарі обурюються через зловживання Суровіцкой спиртним. Причому, регулярним. На камеру - не кажуть", - написав Костянтин.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі скаржаться на матір Оксани Макар: вона п'є і хотіла поселити коханця в палаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

321

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути